Decoratie is een voorstelling in verf of andere kleurmiddelen op hout , muur of textiel. Bij decoratie gebruik ik altijd verf op acrylbasis. Dit is reukvrij, milieu vriendelijk en gemakkelijk te verwerken. Als afwerklaag voor een wandschildering gebruik ik altijd een transparante aflaklaag om vuiligheid tegen te gaan.  Belangrijk om te weten is dat het verschilt per vierkante meter wat de kosten zullen zijn van een wandschildering. De kosten worden hoger naarmate er meer detail in zit.Het is eventueel ook mogelijk dat ik de muur met glasvlies bewerk zodat u een juiste ondergrond heeft voor een wandschildering.

Portfolio

Selena

Wandschilderingen

Winnie de poeh

Wandschildering

Tijger

Wandschildering

Plant met bloemen en vlinder

Wandschildering

Slaapkamer

Wandschildering

Slaapkamer

Wandschildering

Keuken

Wandschildering

Winnie de poeh en vrienden

Wandschildering

Suriname

Wandschildering

Zonnebloemen

Wandschildering

Wandschildering #12

Wandschildering

Wandschildering #13

Wandschildering

Slaapkamer

Eigen slaapkamer 

Schilderij Givano

Paw Patrol

Schilderij Kyan

Paw Patrol 

Spiderman

Wandschildering

Prijslijst

Wandschilderingen

32,50 per uur

 Per uur € 32,50 exclusief materialen 

Per m2 vanaf €150,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders benoemd.

Veelgestelde vragen

  • Gladde muren die geverfd zijn met gewone witte muurverf zijn het beste geschikt voor een muurschildering. Glad stucwerk is optimaal, maar glad (structuurloos!) renovliesbehang waar overheen gesausd is met muurverf kan ook prima.

    Muren met een structuur, zoals spachtelputz, spackspuitwerk, structuurverf (granol) en behang met een 'werkje' er in zoals een wafeltjes structuur of ribbeltjes/bobbeltjes zijn over het algemeen niet geschikt voor een muurschildering omdat het door de bobbels nauwelijks mogelijk is om genoeg detail in de afbeelding te krijgen. Kleine figuurtjes of teksten komen dan niet mooi uit.

  • Bij een wandschildering werk ik altijd met acrylverf (watergedragen) Dit is reukarm en milieuvriendelijk. Het geeft geen giftige stoffen, zo kunt u gerust in de kamer slapen.

  • De tijd die een muurschildering in beslag neemt hangt af van de grootte en de ondergrond. Onder de ideale omstandigheden zal ik minimaal één dagdeel voor een kleine muurschildering tot maximaal 8 dagen voor een beeldvullende grote muurschildering bezig zijn. Ik geef u bij het maken van de offerte altijd een schatting van de benodigde tijd, deze kan soms wat afwijken.

  • Het verschilt per ondergrond en hoe gedetailleerd een wandschildering moet zijn.

    Als u mij precies kan vertellen wat de ondergrond is en wat voor afbeelding erop moet komen, kan ik een inschatting voor u maken.

    Wandschilderingen beginnen vanaf €150.